Goedkoop visum Turkije

Ben je opzoek naar het meest goedkope visum voor Turkije? Dan helpt deze pagina je verder. Zelf ben ik opzoek gegaan naar hoe het visum het meest goedkoop te verkrijgen is. Gezien me dit ook handig leek voor andere deel ik deze informatie hier.

Aan de grens

Goedkoop visum aan de grensEerder was het visum nog op het vliegveld verkrijgbaar en was het daar voor een goede prijs. Echter betaal je daar nu op het vliegveld een stuk meer dan het visum wat je vooraf online kunt regelen. Om het visum goedkoop te krijgen moet je allereerst weten waar het visum wordt uitgegeven. Voor Turkije is dat maar op één manier en dat is bij de Turkse overheid. Deze verwerkt alle visum aanvragen en het gaat dus altijd via hun.

Zo goedkoop mogelijk

VisaOm het visum dan ook zo goedkoop mogelijk te verkrijgen moet je zijn bij de Turkse overheid. Ook dit kan gewoon online, er is een speciale website voor de visum aanvragen. Er zijn wel een aantal nadelen… Dat is dat alles in het engels is, en er weinig uitleg bij staat. Je moet dus goed weten wat je doet, maak je een fout, dan heb je een fout visum en kom je daarmee nog niet binnen. Besluit je toch om het visum via deze manier te doen (het is immers zo goedkoop mogelijk) dan is het handig om vooraf te weten dat je alleen per creditcard kunt betalen.

Veiliger en beter geregeld

Je kunt wel kiezen om een paar euro meer te betalen. Bij een Nederlandse visumdienst zoals bijvoorbeeld Turkije Visum Online betaal je slechts €24,95 net wat goedkoper dan op het vliegveld zelf én vooraf geregeld. Wat maakt het nu precies veiliger? Je gegevens worden nog extra gecontroleerd zodat je zeker bent van een juiste aanvraag. Daarnaast is betalen ook veiliger en heb je geen creditcard nodig. Je kunt vertrouwd afrekenen via iDeal, PayPal of ouderwets per bankoverschrijving.


.