Invloed van de Dollar

Invloed van de DollarJe zal er misschien niet direct over nadenken maar de dollar – euro koers heeft invloed op de prijs welke je betaald voor je E-visum voor Turkije. Daarom vermelden we dit natuurlijk op deze website. Er gaan veel wisselde verhalen in het rond over de exacte visum prijs. Als vakantieganger wil je natuurlijk niet al je geld al kwijt aan het visum, nog voordat je vakantie moet beginnen. Logisch dus dat je voor de meest goedkope optie zoekt.

Visum voor 15 euro?

De prijs wisselt door de koersen voortdurend. Zo is soms 20 dollar omgerekend naar euro’s slechts zo’n 15 euro. Maar een maand later kan dit zo weer 22 euro worden. Veel mensen zoeken dan ook naar een zo goedkoop mogelijk visum, of naar waar ze deze voor 15 euro kunnen krijgen. Een lang verhaal kort, maar 15 euro betaal je eigenlijk bijna nooit meer. Je kunt het beste ervan uitgaan dat als je bij een Nederlandse visum dienst een visum besteld, dat deze altijd 25 euro kost. Hetzelfde bedrag wat je eerder op het vliegveld in Turkije moest betalen.

De huidige dollarkoers

Omdat de dollarkoers natuurlijk met het uur wijzigt kunnen we hier niet precies neer zetten hoe duur het visum op dit moment is. Wel hebben we hieronder een handige grafiek welke de huidige koersen aangeeft, dan kan je zelf omrekenen hoeveel het visum voor Turkije op dit moment kost.

Waar kan je het visum nu het goedkoopste krijgen?

Kaart van TurkijeDe hoofdvraag blijft natuurlijk waar je het visum het goedkoopste kunt krijgen. Hoe de wisselkoers ook is, je kunt het beste bij een Nederlandse visumdienst terecht. Omdat het én het snelste is gerekend, maar tevens omdat de prijs altijd constant is en je dus nooit voor een verassing komt te staan. Op onze homepage tippen we over de huidige beste diensten.


.